2/12/2013

Mer inspiration

Har bloggat några år nu och lyckats göra en hel del under de åren. Tänkte därför göra det lite lättare för er som är intresserade av DIY tips. Har skapat en flik ovanför som heter DIY, där hittar ni många av mina pyssel jag gjort under dessa år. Klicka på texten under de pyssel du är intresserad av så kommer du direkt till inlägget. Hoppas att detta ska göra bloggen lite lättare att söka i.
----------------------------
Have made a new category now on this blog, I called it DIY and here are almost every craft I´ve made the last years. Hope that this will make it easier to find more inspiration.
Just click on the description below the picture and you will be directed to the tutorial.

Har även bytt layout och börjat skriva om bloggen till Engelska, detta eftersom det är så många utanför Sverige som läser bloggen just nu. Vilket är jättekul och får mig att utmana mig själv i Engelskan.

Säg till om det är något ni tycker är otydligt.
-------------------------


I also made a new design for the blog and are slowly translating everything from Swedish to English. This is a great opportunity for me to learn more English and a big challenge :) 

5 kommentarer:

 1. brava Helena!!!! I like your new design and I really appreciate the fact that you are going to translate your posts in English : thank you!!!
  xxxxx Ale

  SvaraRadera
 2. Att driva tvåspråkig blogg är utmanande. För det första för att engelskan inte heller är mitt modersmål, men också för att det tar mer tid att skriva på två språk. Och mer plats... Jag har aldrig gillat superlånga inlägg att scrolla mig igenom, men så blir det ibland.

  Jag funderar då och då på att bara blogga på engelska, men tror att jag skulle förlora många läsare och kommentarer då. Visserligen försöker jag att inte drivas av besöksstatistik, men återkopplingen och diskussionen är ju en del av det som är roligt med bloggandet.

  Jag vill inte heller sluta blogga på engelska, eftersom jag själv läser många engelskspråkiga bloggar och vill kunna kommunicera och "connecta".

  Jag tror inte att man ska bekymra sig för mycket om att allt inte blir helt korrekt på "det andra språket". Så länge man gör sig förstådd. Och sämre än automatöversättningar blir det ju sällan :-)

  SvaraRadera
 3. Så snyggt det blev med den lilla ändringen Helena, även om det var snyggt innan också! Och super med DIY kategorin.

  Och så tar jag till mig de kloka orden från Linn, eftersom jag ibland funderar på att skriva på engelska också... men är inte riktigt där ännu.

  Ser fram emot att träffa dig här i Götet snart! Kram

  SvaraRadera
 4. Kul med förändring! :) Jag gillar att läsa på svenska men samtidigt ska det bli kul att läsa en blogg på engelska. Du har fått en utmärkelse av mig, du hittar ett gäng frågor att svara på inne hos mig. Men bara om du har lust och vill. Kram

  SvaraRadera
 5. Fin blogg du har! Många fina pysseltips!

  SvaraRadera

You make my day! Thanks for leaving a comment.