4/23/2013

Bloggforum i Göteborg 2013Nu är jag hemma efter två intensiva dagar i Göteborg. Huvudet är fullstoppat av alla nya intryck, information och människor. Vi bodde på Radisson Blu Riverside i Göteborg och dagarna var fulla med föreläsningar, besök på Göteborgs Auktionsverk och god mat.

Jag har garvat stundtals så att jag fått ont i magen, fått träffat människor och så fin stöttning i bloggningen. För det är det bästa med att få träffas så här.
Det är ganska svårt att jobba med ett medium, där man får uppfinna hjulet varje gång. Det finns massor av frågeställningar man har och det är så toppen då att få träffa bloggare där man kan hjälpa och stötta varandra. För det finns så många drivna och duktiga bloggare där ute som inspirerar.

Sen har jag skrattat så många gånger åt hur galna vi är. Tänk dig en takterass... snålblåst och ungefär 70 bloggare samtidigt som ska ta den perfekta bilden... det blir mer bildhets än att faktiskt hinna njuta av stunden. Vart man än går så är man i vägen för att någon tar en bild... Men det är bara en vanlig dag för oss bloggare och det är härligt att det finns fler som är lika galen som en annan :)

Om du vill se mingelbilder från Bloggforum, finner du en artikel från GT här.

------------------------------

Last night I came home from Gothemburg. Have spent two days there for a Blogevent with food-, fashion- and interior design bloggers. We have been visiting Gothemburgs Auktion and been listening to lots of seminars. So now my head is full of impressions, information and ideas and it´s always fun to meet all of these inspiring bloggers. 

6 kommentarer:

 1. Vilken läcker bläckfisk!

  Så kul och välbehövligt att träffa likasinnande sådär ;)

  Jag känner mig ganska galen när jag står ute och fotar i bara pyjamas och skoterskor på min lilla terrass mitt i stan..undrar vad grannarna tänker, hehe! :)

  Kram, kram

  SvaraRadera
 2. Så kul att träffas, slå mig gärna en signal om då har lust! Kram

  SvaraRadera
 3. Så härligt det låter att få träffas och utbyta tankar och erfarenheter! Det kan ju bli lite ensamt att blogga ibland! Ser mycket fram emot Stora Bloggdagen!

  SvaraRadera
 4. Hej på dig, många härliga skratt blev det och mycket att ta in. Tackar för glatt sällskap vid middagen:)
  Hoppas träffas igen, på andra äventyr
  Carolina

  SvaraRadera
 5. Låter som inspirerande och givande dagar! Och visst är det fascinerande med bildhetsen... Jag är tämligen ensam i min bekantskapskrets om att blogga, och visst känner jag mig lite desperat ibland :-)

  SvaraRadera
 6. Jättetrevligt att träffas även om min kommentar kommer något sent :)
  Instämmer helt i galenskapen, den där terassen var hysteriskt rolig på sitt sätt :)

  KRAM

  SvaraRadera

You make my day! Thanks for leaving a comment.