2/12/2011

En av de härligaste stunderna på helgen...

... är när man får sitta i godan ro i köket och läsa SvD. Det är verkligen guld värt att få den stunden på dagen, jag och sambon sitter och diskuterar nyheterna och det är den tiden på dygnet när man får en liten pratstund tillsammans. Men en treåring och en 1,5 åring är det full fart hela dagarna och det är inte alltid man hinner sätta sig ner och umgås.
Men på morgonen när barnen dricker välling i vardagsrummet och tittar på bolibompa hinner även vi stanna upp och mysa lite.
 
De delar jag läser lite extra är Näringsliv och Magasinet, där kan jag sitta och titta på alla bostadsrätter och villor som är till salu och inspireras. Den lägenheten jag fastnade för lite extra idag var denna med ett underbart ombonat kök.
Gillar att de tagit in trasmattor och fårskinnsfällar som bryter av mot det stilrena köket. Kontraster är roligt att jobba med. Det gör att hemmet känns mer personligt. De vackr industrilamporna är några av mina favoriter.   


Det vackra slagbordet, pinnstolarna och tavlorna vid matdelen gör även det att hemmet känns personligt.
Vill ni se fler bilder från denna lägenhet kan ni klicka här.



5 kommentarer:

  1. Vilket härligt fint och inspirerade kök!!!

    Pläden som du undrade över är av märket house-doctor och jag har köpt den på en liten gårdsbutik i örebro som reade ut allt för 50%. Så visst var det ett superfynd?;)

    Ha en fortsatt trevlig lördag!

    Kram C

    SvaraRadera
  2. Ja, jag kan tänka mig att den studen är viktig för er - låter ju väldigt mysigt.
    Och vilket underbart kök - väldigt inspirerande. Jag samlar alla köksidéer jag hittar inför vår köksrenovering i höst och här var det ett par bilder som hamnade i inspirationsmappen. :-)

    Hoppas du har en riktigt fin helg!

    SvaraRadera
  3. Inspirerade bilder och ja, jag förstår precis vad du menar med tidningsläsningen. Det är bara 1 år och 5 dagar mellan våra två barn...

    Trevlig kväll,
    Kristina

    SvaraRadera
  4. Jätteläckert kök med sköna kontraster.

    //Elvira

    SvaraRadera
  5. vilka härliga bilder du hittat!

    SvaraRadera

You make my day! Thanks for leaving a comment.