6/20/2011

Mellan 30 och 40...

Från och med idag så kan man inte längre skryta med att vara mellan 20 och 30... Men jag måste säga att jag fortfarande känner mig som 20 i vissa avseenden och hoppas på att aldrig bli stor. Det lovade jag mig själv när jag var liten, att aldrig bli vuxen och tråkig. Och jag hoppas att jag aldrig slutar att vara nyfiken på nya saker i livet, oavsett ålder.
Är så nöjd över en supermysig fest i lördags, hade verkligen en trevlig kväll och är så glad att så många kom och ville fira mig och Vilgot. Otroligt mycket fina presenter fick vi, trots att jag inte önskat mig något. Jag vill absolut inte ha fest för att få presenter utan tycker det bara är så kul att folk vill komma och fira tillsammans med oss.
Tänkte inte visa upp alla presenter jag fick utan visar här några presenter som var så otroligt påhittiga och som kanske kan inspirera er om ni ska på kalas någon gång.
Den fina kvisten ovan fick jag från en vän som funnits i mitt liv sen födsel. Hon hade satt 20 lappar som solfjädrar/fjärilar i en gren och knytit fast dem med presentsnöre. En riktigt rolig idé tyckte jag.
En annan enkel sak som sätter en personlig prägel på presenten är om man knyter ett band runt krukan eller korgen som man ger bort. Här fick jag även en vacker kryddträdgård i korgen. Superfint!


Otroligt mycket vackra blommor fick jag, så nu gäller det att ta fram de gröna fingrarna (som jag absolut inte har) men jag ska gör mitt bästa för att försöka få blommorna att blomma lite längre än två veckor.
Tack alla ni som kom och förgyllde min kväll! och tack för alla fina kommentarer om lastpalls soffan i tidigare inlägg. Hoppas ni haft en riktigt bra helg!
Kram
Helena

2 kommentarer:

 1. GRATTIS igen!!!!! :)
  Härligt att festen blev lyckad!
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. GRATULERER med vel overstått ;)
  Mellom 30 og 40 er en FIN tid... ;)
  Nydelige bilder forresten.
  Klem May Helen

  SvaraRadera

You make my day! Thanks for leaving a comment.