3/23/2012

Att våga tro...

Jag har bestämt mig... bestämt mig för att våga satsa på det jag tror på till hösten. Det ska bli spännande att se hur det kommer gå och vad som kommer att hända. Idag fick jag hjälp av en jättebra coach och fick en hel del tankeställare... jag tycker det är så kul att utmana mig själv och utvecklas. Det är oftast inte så lätt att utvecklas om man kämpar på själv och aldrig tar hjälp. Dagens möte har gett mig massor och nu har jag flera nya mål att arbeta mot.
Jag får höra ganska ofta att det kreativa inte går att leva på, men jag ska fanimej bevisa motsatsen. Då hjälper denna lilla berlock mig att våga fortsätta tro på att det ska gå.

5 kommentarer:

 1. Vad spännande det låter! Drömmar behöver vi och är till för att försöka få uppfyllda. Jag önskar dig stort lycka till och tror på dig! Trevlig helg! KRAMAR

  SvaraRadera
 2. Så intressant det låter med en coach. Hur får man tag på en sådan undrar jag. Är det lärare eller bekant eller finns det professionella man kan söka sig till? Lycka till med vad du ska ta dig för. Drömmar är till för att förverkligas. Här är en till som drömmer och spånar... :)

  SvaraRadera
 3. Hejja hejja hejja! Jag har inte heller gett upp det hoppet. :) Alla människor borde gå till en coach, det är så uppfriskande! Kram och Lycka till! /Nellie

  SvaraRadera
 4. Klart du ska satsa på din dröm! Jag önskar att jag hade en tydligare dröm, det hade gjort det enklare att försöka uppfylla den! Jag har två par kompisar som nu flyttar och följer en dröm. Jag avundas dem otroligt, men måste först identifiera mina drömmar. Dessutom ska det gå att kombinera med makens drömmar!

  Sikta mot månen så når du i alla fall till trädtopparna har någon sagt någon gång!

  SvaraRadera
 5. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Jippijaj, åh så roligt! Så glad jag blir för dig och för oss andra som får se mer av en kanonduktig du!
  Det är klart att det går och det är klart att du kan! Det är bara en feg ursäkt (inkl mig själv) för att ta steget på riktigt.
  Åh nu kommer jag vara glad för din skull hela dagen, så roligt så roligt att du vågar!
  Kram Karolina

  SvaraRadera

You make my day! Thanks for leaving a comment.