3/25/2012

Min stil

Under veckan har det varit inlämning till fabrikens tema min stil... och jag är alltid ute i sista sekund som vanligt.
Stilen jag har här hemma förändras konstant, tvilling som jag är så älskar jag förändring. Senast i fredags möblerade jag om och plockade ner alla möbler jag hade i ett allrum på övervåningen till vardagsrummet. Så nu är det tomt däruppe. Det var den tidigare soffan av lastpallar som delades upp och fick bli sideboards på sidan av soffan i vardagsrummet.

Tänk vad kul det är att kunna förändra bara genom att flytta runt de grejer man har och här hemma händer det som sagt ganska ofta. Sambon har slutat att reagera och suckar bara när har inser att det är svårt att läsa en bok där soffan tidigare stått för nu stod visst vitrinskåpet där... osv.


De typiska dragen för stilen i mitt hem är nog hemmagjort, eftersom jag älskar att pyssla och förändra med små medel, några utav de stora möblerna är från ikea, detaljer från secondhandbutiker och en del ärvda möbler som livar upp det.


Anledningen till att det är så mycket svart och vitt här hemma är nog för att det är den enda färgkombinationen jag inte tröttnar på. Annars älskar jag pasteller egentligen, eller stilrent, eller designhem, eller var det nu chabby chic... tja som sagt, smaken är som baken både delad och föränderlig :)

Vill ni se fler bidrag till fabrikens tema kikar ni in här

1 kommentar:

  1. Så härligt och ombonad...:)
    Maken här hemma har oxå vant sig vid att soffhörnan hamnat i en annan hörna på några timmar...hihi
    Och jag som du gillar det mesta i färger, former o stilar....Hur det sen sätts ihop blir ens alldeles egna stil...Som din, och mycket FIN...!:)

    KRAMAR till dig, Cia:)

    SvaraRadera

You make my day! Thanks for leaving a comment.