6/14/2012

Bänk under 200kr

Som jag nämt tidigare håller jag på och gör om i hallen. Häromdagen fick jag för mig att jag skulle bygga en sittbänk att ha i hallen. Så fick det bli och hos Åsas blogg hittade jag en beskrivning på hur man gör bockben.
Sagt och gjort. Iväg till brädgården, handla plank och sen var det bara att sätta igång. Jag gjorde två bockar och lade sedan två 120*22 plankor ovanpå bockarna som nu ska skruvas dit. Så fort jag målat alla delar klart.

Tips! Det kan vara bra att ha en girsåg för att enkelt få till alla vinklar. Jag hade en girkap eller vad det nu heter. Fort gick det iallafall tack vare den.
När jag målar blir det även mycket färg på andra ställen än där det ska vara. Hellre fort och fel än sakta och rätt :)

Lite sned och vind är bänken allt, men det måste ju faktiskt synas att det är hemmabygge och det var faktiskt första gången jag gjorde detta. Och jag är inte riktigt känd för att vara toknoga.
I kväll ska det tapetseras i hallen och fler helhetsbilder kommer så fort jag börjar bli lite klar. Det ska faktiskt bli skönt att Kent kommer hem snart. Så man slipper med alla dessa nya projekt som hoppar upp i skallen hela tiden och kan äntligen få gå och lägga sig i tid och slippa vara uppe hela natten och fixa och dona :)
Fast jag måste säga att det är himla kul också, bara att jag börjar bli lite trött på mig själv bara :)

4 kommentarer:

 1. Oj vad jag känner igen mig! :) Jag är mycket tacksam över min man som ser till att jag inte kör slut på mig själv när kreativiteten och energin är på topp! Jag gillar färgen på bänken, har blivit så förtjust i den blåa tonen. Ser fram emot att se resultatet sen. Kram! /Nellie

  SvaraRadera
 2. Snyggt, både modellen och färgen. Och jag är för övrigt precis likadan, det ska gå snabbt! ;-)

  SvaraRadera
 3. Den är ju jättefin! Vad duktig du är :)

  SvaraRadera
 4. Vilken snygg bänk! och vilken snygg färg du har valt, vilken färg är det? Jag är för övrigt likadan, snabbt ska det gå!

  SvaraRadera

You make my day! Thanks for leaving a comment.