10/11/2012

Höstens humörtavla....

Idag är det tema Höstens Moodboard på Fabriken. Vad är en moodboard då? Man använder ofta denna teknik om man vill få fram en känsla eller se till så man kan binda ihop saker, ex. inredningen. En moodboard görs oftast i idéstadiet då man sitter och spånar på hur man ska inreda.
Pröva själva, vad gillar du? vilka material och färger tilltalas du av och försök att samla dessa på en anslagstavla. Klipp ut fina bilder, sköna material och härliga färger.
Det jag tilltalas av är som alltid väldigt brett men idag plockade jag ihop de saker jag tycker om mest här hemma och satte ihop i ett collage. Blommor, pyssel, naturmaterial, band och jordnära färger tilltalas jag av just nu.

De dova pastellerna på färgproverna tilltalas jag massor av. Skulle vilja få in lite mer sånt här hemma.
Burkarna med hemmagjord salva tycker jag är fina i sin form. Senare inlägg om hur man gör egen salva kommer framöver. Bokstavsstämplar och pärlor... kan ju aldrig få nog av att pyssla.

Ja jag vet... det drabbade mig häromdagen..började tänka på jul och juldekorationer, pepparkakor, juldofter och även dessa bilder är lite inspirerade från det.

Ha en bra torsdag nu... själv kommer jag mest virra runt på hem och villa mässan idag... och du... tack för att du kikade in :) kika gärna in hos fler på Fabriken.

11 kommentarer:

 1. V
  Väldigt mysiga bilder du visar man blir sugen på lite pyssel.Bokstavsstämplar vill jag också ha... Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Bakverk och ljusstakar. Vilka fina stakar dessutom. Från vilken tidning hittade du dem?

  SvaraRadera
 3. Läckert! :) Känner redan doften av julen! ;)

  Kram Bettan

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig moodboard du har gjort. Snyggt!

  Hoppas att du får en trevlig dag på mässan.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Så härliga färger du fått med i din moodboard.

  SvaraRadera
 6. vilket underbart moodboard.

  SvaraRadera
 7. Wow, jättefint. Och här fanns det visst med peparkaksformar också. Tur det, jag som precis började känna mig lite onormal som redan tänkte på julbaket...

  SvaraRadera
 8. Härligt att kika på din tolkning av höstens moodboard.
  Kramar från Maria

  SvaraRadera
 9. Vilket härligt moodboard du visar upp! Jag har börjat gilla hösten mer och mer! Tycker det är så fint med alla färger och njuter av den krispiga luften ute! Men visst längtar man lite till jul!

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 10. Åh vad mycket fint! Härligt att göra en mood board och samla all man gillar. :) Kram

  SvaraRadera

You make my day! Thanks for leaving a comment.