3/23/2013

Matfotografering i Göteborg


Vilket härlig helg jag haft och faktiskt fortfarande har! Åkte till Göteborg i fredags för att få vara med på en workshop inom matfotografering. Har bott på Bloggers Inn på Scandic Rubinen i Göteborg och det var inte vilket rum som helst utan en hel svit på översta våningen. Här har jag bott som en prinsessa.

Tänkte bara tipsa er om att det finns möjlighet om man är bloggare att faktiskt boka detta rum gratis, man ska dock vara i Göteborg på uppdrag med bloggen såsom ex. utbildning eller mässor. Men se till att vara ute i god tid. Man bokar det via Scandic Rubinens Facebooksida. Det är dessutom duktiga Frida som har bloggen Trendenser som inrett rummet och det kändes både personligt och hemtrevligt.


Fotokursen med Sonja då? Den var helt suverän och nu är jag verkligen taggad till att faktiskt vilja utvecklas inom fotograferingen. I dag märkte jag verkligen skillnad på hur viktigt det är med ljuset och hur kul det är att jobba med massor av rekvisita.

--------------

What a great weekend I have here in Gothemburg. Today I have been on a workshop in food photography with Sonja and she taught us everything about working with the light in a picture. I also realized how important it is to have beautiful backgrounds and things to compose a interesting picture. So now I just can´t wait until I get home and finally can practice on my new knowledge in taking photos.

8 kommentarer:

 1. Wow, vilken rolig upplevelse! Alltid roligt att få inspiration och det är en härlig känsla när hjärna börjar snurra.

  Njut av rummet och den lilla "semestern" :)

  SvaraRadera
 2. Vad kul att åka på kurs. Jag älskar att gå på kurser och längtar redan till nästa gång.
  Och då bor jag gärna i ett rum som ser ut som på bilden du visar.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Det var jätteroligt att träffa dig och vilken inspirerande dag vi hade. :) Bilden du visar i det här inlägget är jättefin. Kul med Bloggers in, perfekt att du kunde få bo där. Ha en fin hemresa! Kram Karin

  SvaraRadera
 4. Wow, vilken kul grej med Bloggrummet på Scandic. Bra tips! :) Kram

  SvaraRadera
 5. Låter som en underbar resa! Ha en fin kväll! Kram Ester

  SvaraRadera
 6. Så mysigt du bodde, och det var fantastiskt kul att träffa dig även om jag önskar att jag hade hunnit prata mer med både dig och alla andra.

  KUL att du känner dig inspirerad! Ska bli så roligt att fortsätta följa dig och se hur du utvecklas inom foto.

  Stor kram

  SvaraRadera
 7. Vad roligt! Du får komma med lite tips på sånt du lärt dig.

  SvaraRadera
 8. det där lät ju riktigt skoj!! Och vad härligt att få bo som en prinsessa, det är aldrig fel

  kram kajsa

  SvaraRadera

You make my day! Thanks for leaving a comment.