8/28/2011

Det är klart killen ska ha en dockvagn

Var i Nynäshamn igår och lämnade in urväxta barnkläder till deras secondhand butik. Då hittade min yngsta son denna gamla Emmaljunga vagn. Det tog inte många sekunder innan han övertalat mig... eller så var det kanske så att mamma sa fortast möjligt att -Vilgot vill du ha den fina vagnen till din docka? 
Vilken skillnad på kvalité det är mot de nya man köper i affären, tror inte att dagens dockvagnar hade hållt i lika många år.
Vilgot leker massor med sin docka här hemma och just nu har han somnat för natten med dockan i höger hand och hans lilla motorcykel i andra handen.
Jag försöker verkligen att uppmuntra mina barn till att leka med alla sorters leksaker och hoppas att de ska fortsätta så resten av livet. För tänk så mycket roligt man missar om man måste välja...

10 kommentarer:

 1. Underbar! Likanr den jag hade för nästan 40 år sen...som mössen åt upp :o/

  Klem Anna

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Kikar in här för första gången och blev kvar en lång stund! Vilken härlig inspirerande blogg du har! Hit kommer jag att återkomma! Dockvagnen var urläcker. Gillade verkligen färgen!

  SvaraRadera
 3. KLART Vilgot skall ha en denna härliga vagn...Och mamma...:)
  Ser ut som den är i nyskick och dessutom har den en häääärlig färg...:)
  Tror jag ska försöka hitta en dockvagn till Aurora...Vill oxå ha...hihi

  KRAMAR till dig, Cia:)

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar dockvagn!!!

  Fin ny sida med fyndigt namn!!! Kul!!
  Kram!!

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig blogg du har :)

  SvaraRadera
 6. Ja så är det!! Ibland åker fel ting på grund av platsbrist eller ointresse just för stunden... Men du, vilken underbar vagn på bilden! Kram Pernila

  SvaraRadera
 7. Mmmm, nostalgi. På min vind står det en blå, får nog ta ner den tänker jag nu. Å fint att hitta hit igen, för jag har varit här förut, och så himla skoj att du hitta till mig:)

  SvaraRadera
 8. Wow !!! Jag blir så nostalgisk, för jag hade en likadan men brun. Den är jättefin .. ! Och det är klart att han ska ha en dockvagn. Vem säger att killar INTE ska ha en sån. Måste ju träna inför sitt vuxna pappaliv, eller hur ?

  Kram !

  SvaraRadera

You make my day! Thanks for leaving a comment.