6/01/2012

En sån där dag man minns för livet

En dag med skratt, gemenskap, natur, tårar och fina människor. Vi hade avslutning med klassen i dag och tänk, nu har ett helt år gått, det var nog det kortaste året i hela mitt liv. Har haft det mer än toppen!
Vi var inbjudna hem till vår lärare Eva, hon och hennes man hade verkligen fixat. På deras tomt hade de ett Tipie tält, där brasan var tänd. Där inne satt vi alla och myste framför elden medan regnet smattrade på duken utanför.


Tokmysigt!

Eva och hennes man hade lagat trerätters! Här inlagd flädersill, på grovt bröd med creme fraiche och granskott! Kittlade dödskönt i kistan. Jag som inte ens tycker om sill, tyckte detta var underbart.

Vi färgade ullgarn med hjälp av björklöv och rönnlöv


Fick göra våra egna gubbar/gummor av... nu har jag glömt bort vad det heter... men du vet man brukar kalla de cigarrer, som står i diken eller i vassen... ser ut som vass fast har en lång mörkbrun cigarr i toppen. Mer återbruk än så här blir det inte och inte miljövänligare heller :)

Vi femtiden var det dags att ta sig hemåt och säga adjö. Många kramar och tårar senare var denna tid och dag över.

Ursch och fy för avsked och avslut, nu väntar en ny tid i livet, en läskig, trevande och spännande tid.

2 kommentarer:

  1. Å vilka fina bilder, visst var det en underbar dag? Kaveldun heter växten. Hoppas vi ses på Liljevalchs på onsdag. Kram// Lena

    SvaraRadera
  2. Vilken dag ni verkar ha haft! Och vilken fin skog. :) Usch ja, avsked är inge kul, men härligt att ni har haft så mysigt tillsammans. Kram /Nellie

    SvaraRadera

You make my day! Thanks for leaving a comment.