9/05/2012

Nordic Design Collective

Ni som följer mig via facebook kanske sett att jag säljer illustrationer på Nordic Design Collective. Jättekul tycker jag!

Idag kom en till liten goding upp i "min" shop, som heter "En form av Nord" där ni hittar fler illustrationer. Shopen kommer kontinuerligt fyllas med nya saker.


Under hela min barndom och uppväxt har vi i vår familj alltid pratat om hur viktigt det är med allas lika värde. Och jag blir alltid lika ledsen och arg varje gång jag ser någon behandla någon annan illa. Det rör mig djupt in i hjärtat.
Detta är något som alltid varit otroligt viktigt för mig, att man ser människan bakom alla lager av kläder, hudfärg, kön och ekonomi.
Det är detta jag vill förmedla med dessa posters, att alla har lika värde och att vi egentligen är ganska lika. Har man detta i åtanke, kan man ta bort de flesta fördomarna och istället se den människan för vad den faktiskt är.


Vill ni hitta till min webbshop klickar ni bara här eller på loggan nedan.


5 kommentarer:

 1. Oj, vad snygga! Nu kliar det i shoppingfingrarna! :) Ha en fin kväll! Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka fina illustrationer! :-)

  Kloka ord som jag gärna skriver under på.

  SvaraRadera
 3. Men oj, det har jag missta. Så fin och vad bra skrivet! Kram /Nellie

  SvaraRadera
 4. Så fint skrivet. Och så viktigt! Tack för ett bra inlägg.

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att du kommit igång med ditt företag! Stort lycka till! Vi pratar också om människors lika värde och hur man kan skapa förutsättningar för olika människor med olika behov att förverkliga sina drömmar och bli det bästa de kan vara. Jag hoppas vi lyckas föra över detta till vår dotter. Mycket bra skrivet!

  SvaraRadera

You make my day! Thanks for leaving a comment.