12/12/2012

Att faktiskt hitta i djungeln

För min del undviker jag att springa på stora varuhus i hysterin under julen och handlar gärna mina julklappar på nätet, om jag inte gör dem själv så klart.
Man hinner faktiskt både tänka efter en och två gånger då och köper oftast inte något i förbifarten.

Jag har testat nya sajten Shopello,
som är en samlingssajt för många olika webbbutiker, här finns en samling av både second hand och nytt. Har klickat mig runt och funnit massor av fina godbitar och satt satt ihop dem till ett inspirationskollage.

Här finns länkar med mer information till produkterna ovan:

Det bästa med siten är att man snabbt får överblick över flera olika webb-butiker, man kan dessutom söka i sökfältet om man är ute efter något särskilt och då kommer fler förslag upp, både traderafynd och lite dyrare produkter.
Hur coola var inte whiskeyglasen från Tradera med döskallar? Ok jag vet, är lite fix vid skelett och sånt. Det kanske inte är alla som tycker om dem, men ni måste erkänna att de skulle läggas märke till om man serverade något att dricka i dem.

Ha en bra dag nu

Detta inlägg är ett tips från Shopello 

7 kommentarer:

 1. Det verkar vara en smart site. Jag handlar också det mesta på nätet, det är bekvämast!

  SvaraRadera
 2. Vad smart ,ska genast gå in o kolla
  Ha en skön kväll
  Ps, har en liten utlottning hos mig

  SvaraRadera
 3. I have the same mugs!!!!!!
  xxxx Ale

  SvaraRadera
 4. Åh vad himla bra med tips!!! Tack :D Glad Lucia på dig Helena!

  SvaraRadera
 5. Så fina saker du hittat. Förstår att du beställer på Internet. Det är ju sådan stress på stan. Jag gilla verkligen trähunden :) fin!

  SvaraRadera
 6. Hej,
  jag tycker man ska undvika nätet och handla i "riktiga" butiker istället. Annars kommer vi att få döda städer och framförallt småstäder i framtiden om fler och fler handlar på nätet. Undvik varuhusen om du vill slippa stress och handla i småbutiker istället där du blir personligt mött, får fina paket och trevlig inspiration. Jag bor själv i en liten stad och jag gör alltid mina inköp i min lilla stad. En aspekt är ju att det försvinner väldigt mycket jobb och framförallt till ungdomar om alla handlar på nätet istället! Kram kram alla!

  SvaraRadera
 7. Hej Anonym,
  Det var en väldigt viktig synpunkt, man ser att fler och fler städer håller på att försvinna och vad är mysigare än en levande stadskärna. Håller verkligen med.
  Men för min del som varit utbränd i många år och inte kunnat spendera allt för mycket tid ute bland människor, är nätet en räddning.
  Jag shoppar inte särskilt mycket utan försöker att ta tillvara på det jag har hemma redan, men om jag behöver handla något så använder jag nätet i större utstäckning. Eftersom en dag på stan gör att jag ligger i sängen flera dagar efteråt...
  Så allting har både för och nackdelar
  Ha en bra dag nu och en god jul
  Kram till dig.

  SvaraRadera

You make my day! Thanks for leaving a comment.